17.12.2021

K2 Turvapalveluiden toimitusjohtajan jouluviesti

Joulutervehdys asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ympäri Suomen

Tahdon kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, joka on ollut todella vaiherikas ja toiminnantäyteinen niin meillä kuin varmasti monella teistäkin.

Koronapandemia on tuonut monenlaisia haasteita toimintaamme ja on rajoittanut muun muassa yhteisiä tapaamisiamme ja muokannut myös päivittäisiä toimintojamme. Terveys ja sen vaaliminen niin henkilökohtaisella tasolla kuin yhtiömme toiminnoissa on ollut monella tapaa korostuneena.

Yhtiömme on myös kasvanut vuoden aikana ja me saimme Kokkolaan paljon uusia työkavereita kesällä toteutetun hälytyskeskusliiketoimintakaupan myötä. Nyt meitä työskentelee Jyväskylässä ja Kokkolassa yhteensä jo noin 40 hälytys- ja kiinteistövalvomopalveluja tuottavaa ammattilaista.

Tulevana vuotena toimintamme laajenee entisestään ja tavoitteena on myös saada uutta henkilöstöä sen mukaisesti yhteiseen matkaamme. Tämä kasvu ei olisi mahdollista, ellei palveluitamme olisi suunniteltu ja saatu toimimaan teidän kanssanne arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanimme.

K2 Turvapalvelut on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi alan toimijaksi ja tämän ytimen ympärille on hienoa kehittää niin olemassa olevaa, kuin uuttakin liiketoimintaa.

Meillä, jotka saamme tehdä töitä ja olla mukana yhteiskuntamme rakentamisessa on myös mahdollista osaltamme auttaa niitä, joille se ei kaikilta osin ole mahdollista. Näin ollen me teemme myös tänä vuonna joululahjojen osalta lahjoituksemme Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvää ja Rauhallista Joulua teille kaikille!

Parhain terveisin
K2 Turvapalvelut Oy

Jani Saarvo
Toimitusjohtaja

Hyväksy statistics, marketing evästeet käyttääksesi Social Share buttons.
Ota yhteyttä