KST Vartiointi

KST Vartiointi

KST Vartiointi on vuonna 2017 perustettu laadukas turvallisuuspalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa vartiointia, järjestyksenvalvontaa sekä turvallisuustekniikkaa koko Suomessa. KST vartiointi toimii tällä hetkellä Kuopiossa, Siilinjärvellä, Joensuussa, Jyväskylässä, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Varkaudessa, panostaen erityisesti asiakkaidensa palveluun ja tuotteittensa laatuun.

KST Vartiointi on K-S Turvamiehet Oy omistajien yhteisyritys. Yhteensä yritykset työllistävät kuukausittain 600 turvallisuusalan ammattilaista.

 

K2 Turvapalvelut on toiminut kiinteässä yhteistyössä KST Vartioinnin kanssa useita vuosia. Palvelukeskuksemme valvoo KST Vartioinnin hälytys- ja kameravalvontakohteita ja vastaavasti KST Vartiointi toimii yhteistyökumppaninamme hoitaen hälytyskäynnit, ovenavaukset ja piirivartioinnin toiminta-alueellaan kohteissamme. Yhteistyö K2 Turvapalveluiden hälytyskeskuksen päivystäjien kanssa on toiminut hyvin ja KST Vartioinnin asiakkaat, asennusliikkeet, valvomo sekä vartijat saavat reaaliaikaisesti tarvitsemansa tiedot kohteista.

"K2 Turvapalveluiden kanssa olemme pystyneet tarjoamaan Finanssialan hyväksymän hälytyskeskuksen ja jatkuvan 24/7 -palvelun asiakkaillemme. Olemme samalla saavuttaneet kustannussäästöjä sekä tehostaneet operatiivista toimintaamme."

Ilpo Kvick, Toimitusjohtaja, KST Vartiointi