5.12.2022

Vartija palvelu- ja hälytyskeskustyöhön Kokkolaan

Avoin haku – hae heti!
Haemme vartijaa palvelu- ja hälytyskeskustyöhön Kokkolan toimipisteeseemme.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä turvallisuuden parissa muuttuvassa toimintaympäristössä? Me K2 Turvapalveluissa rakennamme turvallisempaa ja energiatehokkaampaa huomista. Olemme monimuotoinen porukka turvallisuuden ja kiinteistötekniikan ammattilaisia. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja toistemme arvostaminen.

Olisitko sinä tiimiämme vahvistava lenkki? Etsimme Kokkolan toimipisteeseen vartijakortillista palvelukeskuspäivystäjää. Tehtävässä pääset ottamaan haltuun mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Palvelukeskuksessa käytät apunasi nykyaikaista turvallisuus – ja kiinteistötekniikkaa, mm. kameravalvontaa, sekä etäohjaus- ja päivystyspalveluita. Työtehtävät edellyttävät vartijakorttia, perus IT-taitoja sekä hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. Lähihoitajan koulutus tai vastaava katsotaan eduksi.

Työn pääpaino on asiakaspalvelussa, joten hyvät vuorovaikutustaidot, joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä hyvä paineensietokyky ovat menestyksen avain nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työssämme keskeistä on selvittää tapahtumat ja tehdä tarvittavat toimenpiteet asian eteenpäin saattamiseksi.

Työ on vuorotyötä. Perehdytyksen aikana työvuorojen pituus on lyhyempi ja työskentely tapahtuu arkipäivisin. Kokemuksen karttuessa koulutamme myös viikonloppu- ja yövuoroihin.

Tarjoamme sinulle mm.

  • Merkityksellisen työn
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön tuen työn tekemiseen
  • Kattavan työterveyshuollon ja mm. virike-edun

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa juha-matti.heiskanen@k2turvapalvelut.fi , puh. 050 528 789.

Haku on auki, ja sopivan henkilön löydyttyä työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja meistä
K2 Turvapalvelut on kotimainen turvallisuus- ja kiinteistövalvonnan palveluyritys. Tarjoamme kokonaisvaltaisia, kustannustehokkaita ja innovatiivisia palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Lue meistä lisää ja tutustu K2 Turvapalveluihin yrityksenä:  Palvelukeskuspäivystäjä on aina valmiina

 

Hyväksy statistics, marketing evästeet käyttääksesi Social Share buttons.
Ota yhteyttä