24.6.2024

Yhteistyöllä turvallisuutta kiinteistönhallintaan – K2 & CERTEGO

Turvallisempi ja energiatehokkaampi huominen on meidän lupaus asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Maaliskuun 2024 loppuun saakka olemme toteuttaneet tätä lupausta ammattitaidolla omien hälytyskeskuspalveluidemme, kiinteistövalvomomme ja call center –palvelumme voimin. Nyt voimme palvella vielä laajemmin.

27.3.2024 päätimme yhdistyä vanhan tutun asiakkaamme kanssa ja olemme nyt osa Pohjoismaista CERTEGO-konsernia. Yhdistymisen kautta meillä on mahdollisuus rakentaa entistä kokonaisvaltaisempia etävalvonnan ja –hallinnan ratkaisuja asiakaskiinteistöihimme.

 

Yhteistyö turvallisuusjärjestelmissä tuo uudenlaisia ratkaisuja kiinteistönhallintaan

Uskomme, että keskitetty ja reaaliaikainen tiedonhallinta varmistaa nopean päätöksenteon ja kiinteistön tehokkaan toiminnan. Vankka osaamisemme kiinteistöteknisten hälytysten valvonnasta ja energiahallinnasta täydentyy certegolaisuuden kautta muun muassa markkinoiden parhailla valvontakameroilla ja valmiudella toteuttaa näihin liittyviä asennuksia.

Kattava kiinteistötekninen valvonta ja energiatehokkuus vaikuttavat positiivisesti kiinteistön elinkaareen: käyttöikä pitenee, kun sisäolosuhteet ovat kunnossa. Pääsemme vaikuttamaan tilankäytön sekä olosuhteiden optimointiin uusin tavoin, kun muun muassa konsernimme edustamat kulunvalvontateknologiat auttavat poikkeamien ja liikenne- sekä ihmisvirtojen havainnoinnissa.

Sen lisäksi, että valvonnan ja etähallinnan ratkaisumme saavat entistä leveämmät hartiat, voimme tarjota nyt saman katon alta palveluita elinkaarenaikaisten huoltojen ja esimerkiksi järjestelmien pääkäyttötehtävien hoitamiseen.

 

Järjestelmäriippumaton palvelumme hälytyskeskuksissa jatkuu 24/7

Voit lähettää kokonaisvaltaisesti kaikki kiinteistön käyttöön liittyvät tukipyynnöt yhteen palvelukanavaan. Jatkamme järjestelmäriippumatonta palveluamme 24/7 ja asiakkaanamme voit edelleen valita, mille toimijalle hälytyksistä syntyvät työpyynnöt kohdistetaan. Nyt meillä on certegolaisen ammattitaidon kautta omaa henkilöstöä myös kenttätehtävien hoitamiseen.

Uuden omistajamme tapa toimia on ollut aina lähellä myös meidän sydäntä: toimimme aina asiakkaamme hyväksi ja heidän toimintaohjeistuksensa mukaisesti. Samojen arvojen pohjalta on hyvä rakentaa tekemistä yhdessä eteenpäin.

 

Luo kokonaiskuvaa kiinteistönne tilasta kanssamme

Tuemme teitä jatkossakin kiinteistönne energianhallinnassa ja poikkeamien seurannassa sekä raportoinnissa. Meille on ylpeyden aihe saada ratkaista esiin nousevia ongelmia ennen kuin edessä on mittava remontti, tai kiinteistön käyttö keskeytyy. Ylpeydellä kannamme vastuun myös erilaisissa hälytystilanteissa auttamisesta.

Konsernimme avulla voimme palvella teitä erilaisissa rikosilmoitin-, kameravalvonta- tai muissa turvateknisissä asennuksissa valtakunnallisesti. Voimme hyödyntää rakennusautomaation ja turvatekniikan integraatioita, jotta tilat ja tekniikat ovat mahdollisimman energiatehokkaassa ja tarpeiden mukaisessa käytössä ympäri vuorokauden.

Ota siis yhteyttä niin mietitään, miten voimme entistä paremmin ennakoida kiinteistönne tarvitsemat huoltotoimet sekä estää mahdolliset turvallisuusuhat!

Hyväksy statistics, marketing evästeet käyttääksesi Social Share buttons.
Ota yhteyttä