K2 Turvapalvelut asuinkiinteistöille

Asuinrakennuksissa tärkeimmät turvattavat asiat ovat asukkaiden turvallisuus ja omaisuus sekä kiinteistön toiminta. Suuremmissa asuinkiinteistöissä on myös palolinjat, joiden toimivuus on syytä turvata. Turvaamme kiinteistön toiminnan LVIS-järjestelmiin asetettujen huoltohälytysten kautta, jolloin apu on paikalla nopeammin kuin asukas itse havaitsisi järjestelmän toiminnassa häiriön. Suurissa asuinrakennuksissa myös kiinteistön käyttökulut voidaan optimoida kiinteistön etähallintapalvelun avulla.

K2 Turvapalveluiden palvelukonsepti yhdistää modernin turvallisuustekniikan ja kiinteistöautomaation informaation 24/7 toimivaan palvelukeskukseen. Keskitetyllä ja reaaliaikaisella tiedonhallinnalla varmistetaan nopea päätöksenteko ja kiinteistön tehokas toiminta.

Palolinjojen toiminnan valvonta Kouvolan asunnoille

Kouvolan Asunnot Oy on yksi Etelä-Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. Kouvolan Asunnot Oy:n omistuksessa on lähes 200 kiinteistöä, joissa on noin 4350 vuokrattavaa asuntoa.

K2 Turvapalvelut on jo vuodesta 2015 saakka valvonut Kouvolan Asuntojen kiinteistöjen palolinjojen toimintaa.

Valvomme Kouvolan asunnot Oy:n kiinteistöjen palolinjojen toimintaa. Tällä varmistamme niin kiinteistöjen kuin asukkaiden jatkuvan turvallisuuden lain vaatimalla tavalla.

Asuinrakennuksiin soveltuvat palvelut

Linjavalvontapalvelut

Linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että asuinrakennuksen palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Lue lisää

Kiinteistön etäkäyttö

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa. Myös huoltohälytykset saadaan automaattisesti valvomoomme.

Lue lisää

Palvelukeskus

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kiinteistön käyttäjiltä ja omistajilta palvelupyyntöjä 24/7 ja ryhtyy niiden vaatimiin toimenpiteisiin. Kiinteistöhuollon tekee kohteessa yhteistyökumppanimme.

Lue lisää

Hekin luottavat K2 Turvapalveluihin