Turvapalvelut teollisuudelle

Teollisuuslaitoksissa on varmistettava palolinjojen toimivuus ja kiinteistötekniikan tarpeenmukainen käyttö, ja lisäksi on estettävä asiattomien henkilöiden pääsy tehdasalueelle. Linjavalvontapalvelumme turvaa laitosten palolinjojen toiminnan, jolloin laitoksen ydintoimintakin on siltä osin turvattu. Kulunvalvontajärjestelmä ja siihen liittyvät kameravalvonnat auttavat pitämään selkeän tilannekuvan siitä, että kohteissa kulkevat oikeat henkilöt oikealla asialla – kameravalvonnalla voitte korvata normaalin piirivalvonnan. Teollisuuskiinteistön käyttökustannuksia voidaan hallita liittämällä kiinteistön automaatio etähallintapalveluumme.

K2 Turvapalveluiden kanssa olemme saaneet taattua lämpölaitoksen häiriöttömän toiminnan ympäri vuorokauden. Toiminnan pyörittäminen on tehokkaampaa, pitkäjänteisempää ja luotettavampaa.

Juha Lappalainen, Kuuhankalämpö Oy

Kuuhankalämmön lämpölaitosten valvontaa ja hallintaa

Kuuhankalämpö Oy on Hankasalmella toimiva yksityinen lämpölaitos, jonka kaukolämpöverkostoon kuuluu yli 40 kiinteistöä Hankasalmen keskustan alueella. Yrityksellä on noin 7 kilometriä kaukolämpöverkostoa sekä 10 gigawattituntia energiantuotantoa vuodessa. Verkoston lisäksi Kuuhankalämpö Oy:llä on kattilalaitos, joka koostuu 3 megawatin hakekattilasta ja 1,5 megawatin pellettikattilasta.

K2 Turvapalvelut valvoo lämpölaitoksen järjestelmien toimintaa ja hallinnoi niitä etänä. Käytännössä automaatiojärjestelmä ohjaa laitosta itsenäisesti, ja etäkäytöllä seurataan sen kokonaisautomatiikkaa ja varajärjestelmien toimintaa. Poikkeustilanteen sattuessa K2 Turvapalvelut saa hälytyksen, jolloin järjestelmä otetaan etäkäyttöön. Yhteistyökumppaniverkostossa on myös huoltoyhtiö, jonka huoltomiehiä voidaan lähettää paikalle tarpeen vaatiessa.

Järjestelmien etähallinnan lisäksi alueen liikennettä sekä portista kulkemista seurataan ja hallitaan kameravalvontajärjestelmällä. K2 Turvapalvelut vastaa myös Kuuhankalämpö Oy:n asiakaspalvelunumeroon saapuviin puheluihin ja ohjaa asioita aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Kuuhankalämpö Oy:n toimitusjohtaja Juha Lappalainen on ollut yhteistyöhön erittäin tyytyväinen. “Me ollaan linjattu, että käytetään mahdollisimman paljon paikallisia tekijöitä. Onneksi tämäkin palvelu löytyi läheltä, joten yritykseen ja sen toimintatapojen tutustuminen oli helppoa. Aiemmin meillä oli 1-2 miestä hoitamassa laitosta, ja tiukan paikan tullessa oli itse lähdettävä paikan päälle.

Nyt meillä on etähallinta ja kulunvalvonta 24/7. Tällä kokonaisuudella laitoksen toiminta on turvattu läpi vuorokauden, ja meidän kannalta tämä on paljon luotettavampi ja pitkäjänteisempi tapa pyörittää toimintaa. Myös dokumentointi on nyt hirveen hyvällä pohjalla, kaikki pienetkin asiat on varmasti kirjattu ylös. Syksyn tullessa ja säiden viilentyessä katsotaan, vaatiiko talveen varautuminen vieläkin tiiviimpää yhteistyötä. K2 Turvapalvelut on ollut todella hyvin asialla kaikessa.“

Teollisuudelle soveltuvat turvapalvelut

Kameravalvonta

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä, esimerkiksi hälyttämme vartiointiliikkeen paikalle. Korvaa normaali piirivalvonta kameravalvonnallamme.

Lue lisää

Kiinteistön etäkäyttö

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa.

Lue lisää

Myös he luottavat K2 Turvapalveluihin