Hälytyskeskuspalvelut

Palvelukeskus

K2 Turvapalveluiden palvelukeskus on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä hälytyskeskus (SFS-EN 50518), joka tarjoaa valvonta-, viestintä-, ohjaus- ja raportointipalveluita. Palvelukeskus sijaitsee Jyväskylässä ja käsittää hälytyskeskuksen, kiinteistövalvomon ja Call Centerin , joista kukin palvelee 24/7 varmistaen kiinteistöjen talotekniikan toiminnan ja turvallisuuden sekä ottaen vastaan palvelupyyntöjä ja hälytyksiä. Palvelukeskuksesta on suorat yhteydet vartiointiliikkeisiin, huoltoliikkeisiin, muihin yhteistyökumppaneihin ja viranomaisverkon kautta viranomaisiin.

Palvelukeskuksemme on muista palvelu- ja hälytyskeskuksista poiketen rakennettu järjestelmien osalta avoimeksi: kiinteistöjärjestelmien ottaminen valvontaan onnistuu niiden laitetoimittajasta riippumatta, jolloin vältetään laiteinvestoinnit.

Kaikkiin palveluihimme sisältyvät tapahtumakirjaukset tilaajan hallinnoimaan tai palveluntuottajan eri palveluna tarjoamaan huoltokirjajärjestelmään sekä toteuma- ja vasteaikaraportointi asiakkaalle.

Suoritamme jatkuvasti palvelun laadunseurantaa osana ISO 9001 -sertifioitua johtamisjärjestelmäämme. SGS Fimko Oy:n myöntämä sertifikaatti on voimassa 22.3.2025 asti.