Turvaa ja energiatehokkuutta liike- ja toimitiloille

Laki edellyttää kiinteistön omistajalta liike- ja toimistorakennuksissa paloilmoitinlinjojen toiminnan valvontaa. Tilojen ja tekniikan tehokas ja tarpeenmukainen käyttö puolestaan auttaa pitämään rakennuksen käyttökustannukset kurissa. Kiinteistön käyttäjiltä tulee erilaisia palvelupyyntöjä liittyen kiinteistön toimintaan, ja asiattomien henkilöiden pitäminen poissa paikalta on osa kiinteistön käyttäjien perusturvallisuutta.

K2 Turvapalvelut tarjoaa liike- ja toimistorakennuksille tarpeen mukaan räätälöitäviä palvelukokonaisuuksia. Palvelun avulla varmistetaan kiinteistön tarpeenmukainen ja energiatehokas käyttö, turvallisuus sekä käyttäjien palvelupyyntöjen tehokas käsittely.

Kiinteistön etäkäyttöä ja turvavalvontaa Tokmannille

Tokmanni on suomalainen Pohjoismaiden suurin käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt halpakauppaketju, johon kuuluu n. 190 myymälää eri puolilla Suomea.

Toimimme Tokmannille strategisena kumppanina palvelukeskuksen, kiinteistön etäkäytön ja turvavalvonnan osalta. Näissä toimimme tietenkin hyvässä yhteistyössä niin kiinteistöhuollon kuin vartiointiliikkeiden kanssa.

K2 Turvapalveluiden palvelukeskus ottaa vastaan kiinteistöihimme liittyvät palvelupyynnöt ja toimittaa ne muille yhteistyökumppaneille. Samalla täydentyy jatkuvasti kiinteistöjen huoltokirja, jossa järjestelmänä käytetään Eners-huoltokirjaa.

”Olemme toimineet yhteistyössä K2 Turvapalveluiden kanssa vuodesta 2015 alkaen ja homma on toiminut todella hyvin. Samalla kun olemme saaneet kiinteistöissämme aikaan energiansäästöä, on palvelu ollut meille helppoa ja säntillistä. Lisäksi kaikki asiat on dokumentoitu erittäin kattavasti. Uskallan kyllä suositella K2 Turvapalveluiden apuja”, kommentoi Tokmannin turvallisuus ja kiinteistötoimintojen päällikkö Seppo Tokola.

Liike- ja toimitiloille soveltuvat palvelut

Hälytys ja linjavalvonta

Hälytys- ja linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että liikerakennuksen palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Lue lisää

Energiankäytön optimointi

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa.

Lue lisää

Kameravalvonta

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä.

Lue lisää

Myös he luottavat K2 Turvapalveluihin