Kiinteistön etäkäyttö ja 24/7 Call Center -palvelut huoltoyhtiöille

K2 Turvapalvelut auttaa kiinteistöhuoltoyhtiöitä asiakaskiinteistöjen toimivuuden turvaamisessa 24/7 toimivalla Call Center -palvelulla. Call Center ottaa vastaan kiinteistöstä tulleet hälytykset ja asukkaiden palvelupyynnöt välittäen ne eteenpäin huoltoyhtiölle ja muille palveluntarjoajille. Etäkäytön avulla voidaan karsia kiinteistötekniikan toiminnasta aiheutuvat turhat kulut ja optimoida toiminnan tehokkuus.

Huoltoyhtiöille soveltuvat palvelut

Call Center

Call center auttaa kiinteistöhuoltoyhtiöitä keskittymään siihen, missä he ovat parhaita – kiinteistön huoltoon ja ylläpitoon. Call Centerimme ottaa vastaan kiinteistön käyttäjien huoltopyyntöjä 24/7 ja välittää ne eteenpäin huoltoyhtiölle.

Lue lisää

Kiinteistön etäkäyttö

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa. Kiinteistön etäkäytöllä voimme auttaa huoltoyhtiötä työssään.

Lue lisää

Hälytys- ja linjavalvonta

Hälytys- ja linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Lue lisää

Palvelukeskuksen palvelut TL-Maintille

TL-Maint on vuodesta 2002 saakka toiminut kiinteistöhuoltoyritys, joka tarjoaa Jyväskylässä erilaisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin.

TL-Maintille olemme tuottaneet 2016 vuoden alusta saakka palvelukeskuspalvelua sekä kiinteistöhälytysten vastaanottoa.

K2 Turvapalveluiden palvelukeskus toimii TL-Maintin päivystysnumerona, jonne otamme vastaan TL-Maintin ylläpidossa olevien kiinteistöjen palvelupyynnöt 24/7 ja välitämme niitä eteenpäin TL-Maintille. Myös kiinteistöhälytykset tulevat valvomoomme päivystysaikoina.

”K2 Turvapalvelut hoitavat palvelupyynnöt erittäin sujuvasti ja vieläpä vuorokauden ympäri. Meillä tämä on vapauttanut resursseja itse kiinteistöjen huoltoon, jossa itse olemme parhaita,” kommentoi yhteistyötä TL-Maintin aluejohtaja Arttu Ojala.

Hekin luottava K2 Turvapalveluihin