24/7 palvelukeskus vartiointiliikkeille

Autamme vartiointiliikkeitä pitämään asiakaskohteissa yllä turvallisuutta etävalvonnan avulla. Kiinteistön järjestelmän havaitessa sinne kuulumatonta toimintaa saamme hälytyksen, analysoimme tilanteen ja käynnistämme asiaankuuluvat toimenpiteet. Tarvittaessa hälytämme paikalle vartijan tarkistamaan tilanteen. Jos kohteessa on käytössä kamerayhteys, tilannekuva täydennetään sitä käyttäen.

Turvallisuusluokan 3 kohteissa vaaditaan vartioinnilta Finanssialan keskusliiton hyväksymää 24/7 -päivystystä; sen saat kauttamme.

”K2 Turvapalveluiden kanssa olemme pystyneet tarjoamaan Finanssialan hyväksymän hälytyskeskuksen ja jatkuvan 24/7 -palvelun asiakkaillemme. Olemme samalla saavuttaneet kustannussäästöjä sekä tehostaneet operatiivista toimintaamme.”

Ilpo Kvick, Toimitusjohtaja, KST Vartiointi

Sujuvaa kumppanuutta turvapalveluissa KST Vartioinnin kanssa

KST Vartiointi on vuonna 2017 perustettu laadukas turvallisuuspalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa vartiointia, järjestyksenvalvontaa sekä turvallisuustekniikkaa koko Suomessa. KST vartiointi toimii tällä hetkellä Kuopiossa, Siilinjärvellä, Joensuussa, Jyväskylässä, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Varkaudessa, panostaen erityisesti asiakkaidensa palveluun ja tuotteittensa laatuun.
KST Vartiointi on K-S Turvamiehet Oy omistajien yhteisyritys. Yhteensä yritykset työllistävät kuukausittain 600 turvallisuusalan ammattilaista.

K2 Turvapalvelut on toiminut kiinteässä yhteistyössä KST Vartioinnin kanssa useita vuosia. Palvelukeskuksemme valvoo KST Vartioinnin hälytys- ja kameravalvontakohteita ja vastaavasti KST Vartiointi toimii yhteistyökumppaninamme hoitaen hälytyskäynnit, ovenavaukset ja piirivartioinnin toiminta-alueellaan kohteissamme. Yhteistyö K2 Turvapalveluiden hälytyskeskuksen päivystäjien kanssa on toiminut hyvin ja KST Vartioinnin asiakkaat, asennusliikkeet, valvomo sekä vartijat saavat reaaliaikaisesti tarvitsemansa tiedot kohteista.

Vartiointiliikkeille soveltuvat palvelut

Palvelukeskus

Palvelukeskuksemme toimii vartiointiliikkeille tilannekeskuksena. Palvelukeskus vapauttaa vartiointiliikkeen toimintaa itse vartiointiin. Palvelukeskuksemme on Finanssialan keskusliiton hyväksymä valvomo, jolloin voitte ottaa vartiointiin myös korkeamman turvallisuusluokan kohteet.

Lue lisää

Kameravalvonta

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä.

Lue lisää

Hälytys- ja linjavalvonta

Hälytys- ja linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Lue lisää

Myös he luottavat K2 Turvapalveluihin